Talep Formu 0212 570 54 80

Dijital Animasyon Kursu

Dijital Animasyon Kursu uluslararası kaliteye sahip modern sınıflarımızda, gerekli teknolojik araçlarımızla ve uzman kadromuzla verdiğimiz önemli eğitimler arasındadır. Animasyon eğitimi günümüzde pek çok sektörde başarılı bir kariyer edinmek isteyen katılımcılara hitap etmektedir. Başarısoft farklıyla geleceğe güvenle adım atabilir, dilerseniz kendi işinizi geliştirmeye yönelik eğitimlerle farkınızı yansıtma şansı bulabilirsiniz.

Dijital Animasyon Kursu özellikle günümüzde kullanılan yazılımları kullanma becerisi üzerine kuruludur. Geniş olanaklara sahip yazılımları teorik olarak öğrenebilir ve kursumuz boyunca bolca pratik yapma fırsatı bulabilirsiniz. Dijital animasyon eğitimi ile ilgili önemli ipuçlarını bu yazımızın devamında ele aldık.

Paylaş

Hareketli görüntülerin meydana getirildiği ve farklı senaryoların uygulamaya geçmesine olanak veren animasyon, günümüzde pek çok sektörün ihtiyacıdır. Animasyon tekniklerinin kullanıldığı sektörlerde çalışan, kendi işine sahip olan veya bu alanda kariyer planlaması yapan herkes kursumuza başvurabilir.

Mimarlık ve reklam sektöründe animasyon yazılımları kullanımına ihtiyaç duyulmaktadır. Bununla birlikte, televizyon, sinema, reklamcılık, multimedya ve eğitim sahalarında da animasyon uygulamaları kullanılır. Bilimsel çalışmalar yapanlar için de hareketli görsellerin yer aldığı tekniklere gerek duyulur.

Dijital Animasyon eğitimleri, dünya standartlarında eğitim veren Başarısoft tarafından, teknolojik olanaklara sahip sınıflarda düzenlenmektedir. Animasyon yazılımları başlangıç seviyesinden başlayarak, uzman seviyesine doğru tanıtılmaktadır. Tüm kurslarımızda tekrar ve bolca tekrar yapma fırsatı bulunmaktadır. Bunun yanında katılımcılarımız özel ders alarak eğitim sürelerini kısaltma şansına sahiptir. Alanında deneyimli uzmanlar tarafından verilen eğitimler sonrasında öğrencilerimize katılımcı sertifikası verilmektedir.

Animasyon Eğitimleri

Dijital Animasyon Eğitimi İçeriği

Adobe After Effects

Hareketli görüntüler ve görsel efektler için endüstri standardı haline gelmiştir. Adobe® After Effects®, cazip hareketli görüntüler ve mükemmel görsel efektleri etkin, hassas ve sonsuz çeşitlilikle yaratmanızı sağlar. Diğer Adobe yazılımlarıyla entegrasyondan, esnek 2 ve 3 boyutlu kompozitlemeden, yüzlerce efektten ve hazır animasyon ayarlarından yararlanarak, film, video, DVD ve Macromedia Flash çalışmalarınıza yeni bir boyut kazandırmanızı sağlar.  Kısacası Photoshopta uyguladığınız efektleri artık videolar üzerinde oynayabilme yeteneğini kazanmış olacaksınız.

1. After Effecs Programı Ne İşe Yarar? / Arayüz Tanıtımı: Hareketli görüntü nedir? FPS nedir? Video ve Görseller üzerinde çalışma, örneklerle AE turu. Arayüz tanıtımı. Dosya tipleri. İkonların anlamı. Render paneline geçiş ve ayarlar. Format özellikleri. Movie / avi ayrımı. 4:3, 16:9, PAL, NTSC; HD; Square Pixels vb tanımlar. Tek kare görüntü export etme.

2. Kompozisyon: Kompozisyon açmak, psd dosyasını açarken footage ve composition farkı. Dosyanın import edilmesi, alpha channel ayarları. Footage panelinin kullanılması, in-out point nedir? Kompozisyona layer (katman) eklenmesi, komposizyon panelinde layer sırasının etkisi, süre ve hız ayarlama. Layer kopyalama, birden fazla layerı bir kerede düzenleme.

3. Animasyona Giriş: Key frame oluşturma ve mantığı. Motion path yaratma. Transform özellikleri, hareketin hızını değiştirme, key frameler arasında hareket etme. Temel efektler. Solid ve yazı ekleme, düzenleme. Animasyonu sonlandırmak ve render.

4. Motion Tracking: Motion tracking, stabilize motion, hareketi takip etme. Motion track türleri için örnek çalışmalar, null object ve parent oluşturma.

5. Maskeleme, Alpha Channel, Track Mate: Mask yaratma işlevi. Mask path özellikleri. Birden fazla mask yaratma, birbirine ekleme ve çıkarma. Track matte nedir? Hangi durumlarda hangi mask yöntemini kullanmak gerekmektedir? Alpha Channel, Alpha Matte, Luma Matte modları ne işe yarar?

6. Green Box / Bluebox (keying): Green box yöntemi ile çekilmiş görüntüleri keyleme. Keyleme işleminin esasları. Rotoscopping, Rotobrush ve işlem bittiğinde freze ve render yapma.

7. 3D Compositing 1: 3D ve 2D animasyon farkı, kamera kullanımı, x-y-z koordinatlarında hareket etme. Işık kullanımı, türleri, hareketi ve key frame özellikleri, ışık-gölge-nesne ilişkisi ve ayarları. 3D Animasyona giriş, nesne ve kamera animasyonu, motion field seçeneği.

8. Uygulama, Genel Tekrar, Detaylı Export: İleri düzey görsel efekt uygulamaları ve kompozisyonlar yaratma. Genel tekrar, detaylı export anlatımı.

Cinema 4D Eğitim İçeriği

  • KARAKTER EDİTLEME (İSKELET YAPISININ OLUŞTURULMASI)
  • UW KAPLAMA İŞLEMLERİ
  • METARYEL ATAMA
  • SAHNE OLUŞTURMA
  • ANİMASYON
  • RENDER

MAYA

Dinamik simülasyon, canlandırma ve görüntü oluşturma için sunulan bu yeni güçlü araç setleri, sanatçıların zaman planlarına ve bütçeye bağlı kalmalarına yardımcı olmak üzere üretkenliği artırırken, aynı zamanda bu sanatçıların daha üst yaratıcılık seviyelerinin farkına varmasını da sağlar. Buna ek olarak, Maya 2013’te sunulan Açık veri girişimi; veri odaklı, doğrusal olmayan iş akışlarını kolaylaştırır. Bununla içerik yaratıcıları, işlerini daha hızlı tamamlamak ve karşılaştıkları devasa karmaşıklık gereklilikleriyle daha kolay başa çıkmak için eş zamanlı olarak çalışabilir.

  • KARAKTER TASARIMI
  • KARAKTER MODELLEME
  • UW AÇMA
  • METARYEL ATAMA
  • SAHNE OLUŞTURMA
  • ANİMASYON
  • RENDER

After Effect  
Cinema 4D  
Maya  
Premier Pro

Tamamlayanların Alacağı Sertifikalar

Beraberinde Önerilen Eğitimler

3D MAX Eğitimi | Kursu
Autocad Eğitimi | Kursu

WeCreativez WhatsApp Support
Merhaba Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?